Overnachting nodig na beursbezoek?

Dat kan bij Bed & Breakfast "de Wingerd"! Op 3km afstand van Hardenberg én Evenementenhal Hardenberg is de ligging vrijwel perfect voor een beursbezoek of als standhouder. Geniet voor uw beursbezoek van een goede nachtrust en heerlijk ontbijt voordat u de beursvloer opgaat om nieuwe trends te spotten, kansen te bekijken en uiteraard te benutten waar nodig!

overnachting hardenberg
 • Op 3km afstand van Evenementhal Hardenberg

  Samen met een heerlijk ontbijt

 • Omringd door het prachtige Vechtdal

  Voor wandelaars en fietsers uitermate geschikt

 • Wij spreken 4 talen

  Nederlands, Dialect, Duits en Engels

 • Luxe kamers met eigen sanitair

  Voor complete privacy

Niet alleen geschikt voor beursbezoek

Het maakt eigenlijk niet uit wat uw reden is om naar het pittoreske dorpje Bruchterveld of gemeente Hardenerg te komen. Hier is voor elk wat wils, activiteiten zijn er meer dan genoeg. En als kop op de vuurpijl ligt Duitsland zo goed als in onze achtertuin wat eventueel tripjes naar onze Oosterburen nog gemakkelijker maakt.

We nemen u mee op een toerU komt binnen in een ruime hal waar ook de trap naar boven is gesitueerd. Benedenverdieping bestaat uit 3 2-persoonskamers met elk een douche en toilet. In de woonkamer bevindt zich de landelijke keuken. Aangrenzend aan de woonkamer is een groot terras en trampoline voor de kinderen. Op de bovenverdieping bevinden zich 5 2-persoonskamers waarvan 1 met eigen douche en toilet. Rest van de slaapkamers delen 2 douches en 2 toiletten. Elke kamer heeft een eigen tv.

Heeft u zin in een snack, uitgebreide lunch of diner? Vraag ons naar mogelijkheden. Landelijk gelegen in het mooie Overijssel. Dichtbij Hardenberg wat tal van uitgaansmogelijkheden biedt. In de gemeente Hardenberg van diverse mogelijkheden om een leuke invulling aan uw verblijf in Bruchterveld te geven!