Altijd een feest

U heeft geen specifieke reden nodig om een gezellig feest te houden bij Boerderij de Wingerd. Zij het een verjaardag, familiedag, reünie of gewoon een get-together, alles is mogelijk en alles kan, in overleg. Dat is het motto van De Wingerd, waar wij ons ook hard voor inzetten.

Heerlijke buffetten uit eigen keuken

De Wingerd biedt verscheidene buffetten aan waarvan alles in eigen keuken wordt bereid en veelvuldig gebruik wordt gemaakt van verse producten. Want wij vinden dat een feest alleen maar beter wordt met goed, vers en lekker eten. Voor alle prijzen van de buffetten, klik op onderstaande knop. Bon appetit!

Prijslijst Buffetten
 • 2 zalen in huiselijke sfeer

  Voor ruimte tot 120 gasten

 • Groot uitgebreid terras

  Waar u heerlijk kan genieten van uw hapje en/of drankje

 • Buffetten uit eigen keuken

  Voor ieder wat wils, en alles mogelijk in overleg

 • Perfecte Trouwlocatie

  Met perfecte locatie voor mooie foto’s

Huwelijk & Trouwen

Een locatie waar meerdere stellen zijn getrouwd, je hele mooie foto's kan maken én ook nog een superfeest kan houden? De Wingerd heeft het allemaal en meer. Bij het oriënterende gesprek zullen wij een prijsopgave maken op basis van jullie wensen, geen enkele bruiloftsfeest is nog hetzelfde geweest bij ons. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Vergaderen op niveau

Vergaderlocaties hoeven niet altijd grijs, saai en vlak te zijn. Bij de Wingerd kunt u op niveau vergaderen waarbij u uw volledige focus kunt leggen op de vergadering of meeting. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en/of koffie/thee. Vraag ons naar de voorwaarden.

Catering, op locatie een geweldige maaltijd

Wel een geweldige maaltijd van de Wingerd maar wil u dit niet op onze locatie? Geen probleem! Wij komen zonder enige moeite bij u om de catering langs te brengen. Wij hebben meerdere opties, vraag ons naar de mogelijkheden.